Op zondag 17 maart werden de Nederlandse Bondskampioenschappen 18 mtr. Indoor Handboogschieten 2024 gehouden in Landsmeer. HBV Constantia uit Drunen was daarin met 7 personen vertegenwoordigd en goede resultaten behaald. Na de gebruikelijke voorrondes, 2 x 30 pijlen, volgden de finales. In de 1/8 finale werden, jammer maar helaas, Elly van Bijnen, Monique Langenbach, Twan van de Ven en Dirk Musters uitgeschakeld. Cor Timmermans, Ad van der Doelen en Henri Sommelmans gingen door.

Ad van der Doelen verloor zijn partij in de halve finale en ging verder in de troostfinale voor de 3e of 4e plaats. Ad won deze wedstrijd en was verzekerd van de bronzen medaille Longbow Ere klasse. Henri Sommelmans in de klasse Traditioneel moest in de finale zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en werd verdiend tweede. Cor Timmermans streed door de Finale Longbow Ereklasse en won deze wedstrijd glansrijk. HBV Constantia Drunen kan dan ook terugkijken op een geslaagd Nederlands Bondskampioenschap 2024. Heren allen gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Longbow Team Nederlands Bondskampioen 2024

Na de goede persoonlijke resultaten tijdens het Individuele Nederlandse Bondskampioenschap 18 mtr Indoor Handboogschieten op 17 maart volgde aflopen weekend de Team Bondskampioenschappen in Landsmeer. Het Longbowteam van HBV Constantia bestaande uit Cor Timmermans, Ad van der Doelen, Twan van de Ven en Elly van Bijnen, zorgde voor een mooie overwinning en kreeg de kampioenschaal ’Winnaar Longbow BK Indoor Teams 2014’uitgereikt. Het Longbowteam kan terugkijken op een geslaagd Indoor seizoen. Wilt u een kennismaken met boogschieten en met het Longbowteam in het bijzonder kijk op de website van HBV Constantia of loop een keer binnen op een dinsdagavond bij onze accommodatie aan de Torenstraat in Drunen.